Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със 1.8т.с

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със 1.8т.с

Добър ден
    Искам да ви попитам защо ми прекъсва точно на 1500рпм?На по ниски си е нормална и на повече от тези 1500 пак си е нормална само и точно на 1500 ми прекъсва?
    Може ли да е от свещите и защо точно на 1500?
    Ако е от свещите бихте ли ми казали от каде мога да си купя Denso iridium или NGK iridium.
    Благодаря предварително и ако се повтаря темата много се извинявам ама не я намерих във търсачката.
    Поздрави
    Alfa Romeo 146 1.8 T.SPARK 97'' powered by Extreme service
    sigpic

Възможно да е от свещите колега. Но най-добре отиди на диагностика, там да ти кажат какъв е проблема. Защото може да се окаже нещо друго.
    sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Пък свещите можеш да ги свлиш и да провериш дали са за смяна.
      sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Така мисля да направя да ги видя,а от каде мога да си купя denso или ngk?
        Last edited by joro_alfata; d.m.y г., 14:37.
        sigpic

Comment

КОСЕР знам че предлагат Denso
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

NGK iridium

NGK iridium мисля 4е няма за алфа ромео само Денсо миналата седмица слагах на една 156 мн е доволен 4овека
            Първоначално публикувано от joro_alfata Покажи съобщение
            Добър ден
            Искам да ви попитам защо ми прекъсва точно на 1500рпм?На по ниски си е нормална и на повече от тези 1500 пак си е нормална само и точно на 1500 ми прекъсва?
            Ако е от свещите бихте ли ми казали от каде мога да си купя Denso iridium или NGK iridium.
            Благодаря предварително и ако се повтаря темата много се извинявам ама не я намерих във търсачката.
            Поздрави
            Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
            Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Tonov благодаря за магазина ще ходя до този на Горубляне че ми е по-близко,като ги взема и сложа ще пиша дали е от това проблема.
              И без това са за смяна
              sigpic

Comment

косер внася денсо имат представителства в всеки областен град търси в софия гледам си от там.струват около 230лв 8-те и наистина са добри пробегът им е 100 000км
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Огледай си хубаво и бубините и кабелите,от сцепена бубина,може да прави същата мизерия
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщение
                    NGK iridium мисля 4е няма за алфа ромео само Денсо миналата седмица слагах на една 156 мн е доволен 4овека
                    Какво имаш в предвид колега с това че NGK iridium няма!? В КОСЕР може и да не ги продават но на други места ги има и са май с около 100лв по скъпи от Denso iridium!Незнам защо са по скъпи за мен Densoto са перфиктни като цена и качество ! А за Denso Iridium знам че май AUTOHIT им е официален вносител (ако греша се извинявам) и в смисъл че и от техен магазин може да се купят!
                    ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

работя в авто сервиз сас магазин и пора4ах NGK irиdium. но колегата ми каза 4е няма такива за алфа...може и тои да се е обаркал...както да е денсото е мн добро препора4вам на вси4ки колеги
                      Първоначално публикувано от kajoooo Покажи съобщение
                      Какво имаш в предвид колега с това че NGK iridium няма!? В КОСЕР може и да не ги продават но на други места ги има и са май с около 100лв по скъпи от Denso iridium!Незнам защо са по скъпи за мен Densoto са перфиктни като цена и качество ! А за Denso Iridium знам че май AUTOHIT им е официален вносител (ако греша се извинявам) и в смисъл че и от техен магазин може да се купят!

Comment

Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщение
                        работя в авто сервиз сас магазин и пора4ах NGK irиdium. но колегата ми каза 4е няма такива за алфа...може и тои да се е обаркал...както да е денсото е мн добро препора4вам на вси4ки колеги
                        Аха сега разбрах!Аз обаче знам че има NGK iridium за алфа и са по скъпи от Densoto!Друг е въпроса колко са оригинални!
                        Само едно дооточнине да на правя!Denso ги внася както вече казах AUTOHIT и КОСЕР!Обаче на AUTOHIT Денсото е ЯПОНСКО,а КОСЕР ги внася от Полша!Вие си преценете от каде ще си го купите!
                        ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Огледай си хубаво и бубините и кабелите,от сцепена бубина,може да прави същата мизерия
                          То имали ТS без цепнатини по бубините
                          А за свещите НГК-то оригиналното не е иридиум а с платиниум и затова (заради платиниевите електроди) струват около 300лв
                          Добър ден
                          Поздрави
                          А колега опиши какво е това прекъсване как точно го усещаш данеби да е придърпване щото ако е придърпване може и от зацепването да е.
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

наистена има днес попитах по сериознно се потарсих мн по скаписа NGK iridi....оба4е Denso са много по добри и по танка лаиснна....извинявам се за неправелната информация
                            Първоначално публикувано от kajoooo Покажи съобщение
                            Аха сега разбрах!Аз обаче знам че има NGK iridium за алфа и са по скъпи от Densoto!Друг е въпроса колко са оригинални!
                            Само едно дооточнине да на правя!Denso ги внася както вече казах AUTOHIT и КОСЕР!Обаче на AUTOHIT Денсото е ЯПОНСКО,а КОСЕР ги внася от Полша!Вие си преценете от каде ще си го купите!

Comment

Незнам как точно да ти го обеся нещо като прекъсвача,все едно само че на 1500рпм
                              sigpic

Comment

Working...
                              X